Cardiotennis 2014-03-20

Nu är cardiotennisen igång igen! Den här terminen erbjuder vi ett morgonpass på tisdagar mellan kl. 7:30-8:30 samt ett pass mellan jobbet och myset på fredagar mellan kl. 14-15. Anmälan görs här på hemsidan via länken "tävlingar" eller cardio-loggan i vänsterkolumnen.

Det går också bra att göra gruppbokningar om ni är ett gäng som skulle vilja ha en timme på annan tid. Bokning sker till Sophie på 0768-867103.
Cardiotennis är en spelform där ALLA som spelar med hård boll kan vara med. Det grundar sig på spelövningar där tränaren matar bollar och deltagarna får slå många slag och jobba på konditionen. Ett perfekt pass för den som antingen övar på något nytt inom tennisskolan, vill komma i bättre form eller helt enkelt vill ha kul på banan. Observera att vi kör till musik, så de medlemmar som inte gillar musik bör välja andra tider att träna på i första hand.

Avgiften är 60kr per spelare, medlem som icke-medlem, och betalas i receptionen innan passet börjar.

Om vi har möjlighet att lägga in något pass på kvällstid eller helg så informerar vi om det här på hemsidan och via KTKs facebooksida. Observera att det är avbrott under vecka 8 på grund av semester plus ett avbrott den 28/8 på grund av Karlskronavakan Wilson Cup.

Varmt välkomna!


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
City Gross

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt