Stöd KTK och ta chansen att vinna miljoner medans du tittar på Eldsjälsgalan 2013-02-27

Vi hoppas att många av våra medlemmar och Karlskronas invånare planerar att följa KTK på Eldsjälsgalan den 28 februari, då vi är en av tre* föreningar nominerade i kategorin "Årets Förening". Galan direktsänds på TV4 med start klockan 20, programledare är Peter Jihde, Kristin Kaspersen och Jan Bylund. För underhållningen står bland andra Darin, Moa Lignell och Peter Jöback och för prisutdelningen bland andra Carolina Kluft och Erik Hamrén.

Under galans gång så spelas det också miljonbingo och för att ni ska kunna vara med under hela galan så behövs en lott, minst, eller hur? Så från och med fredag, 22 februari, kommer vi att sälja bingolotter till Eldsjälsgalan i receptionen. Lotterna kostar 50 kr styck och säljer vi 200 lotter tillfaller 4 600 kr KTK, pengar som kan användas till att ytterligare förstärka vår ungdomsverksamhet. Bara inom klubben är vi närmare 1000 medlemmar, så 200 lotter borde vi väl klara av, eller hur :)

Ante hälsar också alla medlemmar välkomna till tennishallen på torsdag kväll för att följa galan och heja fram föreningen tillsammans. Varmt välkomna!

Stort tack för ditt stöd!

(*övriga nominerade i kategorin är Oxie IF och Östersunds Cirkus Kul&Bus)


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Bergåsa Ljud & Ljus

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt